Jaunumi RIPO sortimentā – balsts U155, starpsiena, margu sērija 100 un saules paneļi

Jaunais gads ir sācies ar vairākiem jaunumiem RIPO produktu sortimentā. Aizvadītajā gadā noritēja rūpīgs darbs pie dažādu jaunumu izstrādes, kurus virzīt tirgū 2019. gadā un turpmāk. Ir izstrādāts jauns balsts U155, starpsiena zonēšanai, margu sērija 100 un saules paneļu sistēmas integrēšanai margu risinājumos.

Informācija par visiem jaunumiem ir apkopota un apskatāma šeit .

Balsts U155.

Balsts U155 ir izgatavots no augstas kvalitātes alumīnija. Par balsta galvenajām priekšrocībām uzskatāma detaļas ģeometrija, kas paredz iespēju margas piegādāt segmentos, un nav nepieciešamas papildu detaļas balstu stiprināšanai. Balsts U155 ir piemērots visiem RIPO alumīnija margu sērijas modeļiem.

Starpsiena.

Mums katram ir nepieciešama sava telpa, sava teritorija. Lai to nodrošinātu, ir izstrādāta pārdomātas konstrukcijas un dizaina starpsiena. RIPO starpsiena ir teicama norobežojošā konstrukcija daudzīvokļu namu balkoniem, viesnīcām un terasēm. Starpsienai ir krāsots vai anodēts alumīnija rāmis, nerūsējošā tērauda pēdas un stikla pildījums, kas visbiežāk ir laminēts, rūdīts, ar matētu plēvi.

Margu sērija 100.

Alumīnija margu sērija 100 ir vertikālo reliņu sistēma, kas sastāv no segmentiem. Līdz ar to tiek būtiski atvieglota margu montāža un nogādāšana objektā. Pārdomāta konstrukcija, ilgmūžīgs dizains un augsta kvalitāte. Margu sērija 100 ir efektīvs risinājums liela apjoma projektiem, kur iepriekš minētajam ir liela nozīme.

Saules paneļi.

Sekojot līdzi aktualitātēm un inovācijām pasaulē, tiek piedāvāts margu sistēmās iebūvēt saules paneļus, kas gaismu pārvērš elektroenerģijā. Tas ir mūsdienīgs un videi draudzīgs risinājums. Apvienojot saules paneļu un RIPO margu teicamās īpašības, ir radīts funkcionāls produkts ar augstu pievienoto vērtību. Sīkāka informācija par iespējām un ieguvumiem, izvēloties šo risinājumu, uzziniet konsultējoties ar kādu no RIPO margu un balkonu iestiklojumu speciālistiem.

 

Apskatiet realizētos RIPO projektus šeit .

Laipni lūgti apmeklēt RIPO ekspozīciju zāli un apskatīt piedāvājumu klātienē!