RIPO fabrika jaunais ražošanas komplekss

RIPO 2018. gadu sācis jaunās mājās, Piņķos, Hanzas ielā 2. Uz šo adresi mērķtiecīgi virzījāmies un ieguldījām milzu darbu, degsmi un aizrautību, lai iecere piepildītos.Tiecoties pēc pilnības, esam paplašinājuši telpas un teritoriju, lai sasniegtu vairāk. Ir izveidotas un labiekārtotas jaunas, modernas pilna cikla ražošanas telpas un pievilcīgs birojs, kur ik dienas pulcēsies RIPO komanda.

Pateicoties skaidrai vīzijai, neatlaidībai, prasmēm, nospraustiem mērķiem un lolotiem panākumiem, mēs esam lielā, modernā ražošanas kompleksā, kuru saucam par savu. RIPO ražotnē tiek un tiks radīts arvien vairāk, izmantojot meistarību, pieredzes bagātību, tendences dizainā un modernas tehnoloģijas. Mēs lepojamies būt Latvijas ražotājs, kurš rada un spēj radīt to, ko pieprasa mūsdienu patērētājs gan Latvijā, gan ārpus tās.

Jāatzīmē, ka RIPO stāsts ir aizsācies jau pirms ceturtdaļgadsimta – 25 gadiem, un ar neatlaidību un mīlestību pret darbu esam auguši un turpinām nepārtrauktu izaugsmi. Mēs neapstājamies, mēs turpinām un darām, mācāmies un pilnveidojamies. Un, lūk, nu mūsu stāsts turpinās jaunā ražošanas kompleksā!