Atradums dizaina nozares lietpratējiem – ekskluzīvās ANTHOLOGY kolekcijas

Anthology produktus, ko radījis dizaina nams Harlequin, ir iecienījuši dizaineri, arhitekti un citi nozares profesionāļi visā pasaulē. Anthology raksturo laikmetam raksturīgās iezīmes, sarežģīta izsmalcinātība un bezgala baudāms materiālu, faktūru un toņu apvienojums tapetēs un audumos. Ikkatrs produkts ir kā mākslas darbs, kas nevainojami iederas gaumīgā un novatoriskā vidē.

 

Dizaineru un arhitektu izvēle.

Dizaineri un arhitekti visbiežāk Anthology produktus integrē metropolēs - viesnīcās, restorānos, plašos birojos, industriālā, galvu reibinošā arhitektūrā un māju interjeros. Ekskluzīvās tapetes un audumi telpā rada nenoliedzamu greznību. Ļaujoties dizainam, ko radījis šis zīmols, gan dizaineri, gan klienti ir vienisprātis, ka radīta augsta līmeņa elegance – neatkarīgi no tā vai rezultāts ir publiskā vai privātā sektorā.

Izvēloties Anthology risinājumus, dizaineri uzsver šo kolekciju daudzpusību un piemērotību interjeriem, kuri pieprasa apbrīnu un reprezentablu gaisotni. Šo kolekciju tapetes pārliecinoši akcentē interjera raksturu, savukārt audumu loma ir mainīga atkarībā no to pielietojuma.  

Turklāt nemazāk svarīgi, ka Anthology tapetes un audumi atbilst vadošajām dizaina tendencēm.

Apskatiet VIDEO, kā tiek radītas ekskluzīvās Anthology kolekcijas.

Anthology kolekciju katalogi ir apskatāmi RIPO salonos Lāčplēša ielā 14 un t/c Spice Home klātienē, kur dizaineri labprāt dalās arī savā pieredzē.