Modernas un iedvesmojošas materiālu paletes interjeram

RIPO lepojās ar bagātīgu materiālu un interjera elementu klāstu, bet vēl vairāk uzņēmums lepojas ar zinošiem, profesionāliem un pieredzes bagātiem dizaineriem, kuri lieliski orientējas gan plašajā materiālu un dekoratīvo elementu klāstā, gan aktuālajās nozares tendencēs. Šoreiz dizainere Jevgenija prezentē gaumīgas materiālu paletes interjeram.

Materiālu izvēle un ieturētā tonalitāte nosaka telpas noskaņu un atmosfēru. Tāpēc pareizās krāsu un materiālu paletes izvēle ieņem svarīgu lomu interjera izveidē. Un šeit pieredzējuša dizainera padoms, kas palīdz orientēties klāstā, ir vērtība.

Dizaineres radītās paletes pauž drosmīgus, modernus un gaumīgus salikumus, kas vienlīdz labi izmantojami virtuves, dzīvojamās istabas, guļamistabas vai kādas citas telpas interjera veidošanā. Jevgenijas materiālu paletēs izmantoti mēbeļu lamināta paraugi, mēbeļu rokturi, mākslīgā akmens paraugi un pasaulē pazīstamu zīmolu tapetes un tekstilizstrādājumi.

Ienāciet RIPO salonā Lāčplēša ielā 14, kur dizainere sniedz profesionālus ieteikumus. Radiet savu ideālo interjera paleti klātienē, izmantojot augstākās kvalitātes materiālus un elementus!

Kontakti pieejami  šeit.