RIPO 2019. gads - no pievilcīgiem projektiem privātā sektorā līdz vērienīgiem projektiem publiskā sektorā

Katrs gads mums visiem nes vērtīgu pieredz, kas padara gudrāku, rūdītāku un profesionālāku. Arī RIPO, nupat aizvadītais 2019. gads, nesa gana daudz projektu, ar kuriem esam pieredzes bagātāki, spējīgāki un zinošāki. Var teikt, cik dinamisks laikmets, tik dinamiski mēs.

Starp RIPO mēbelēm vispopulārākās pērn bija iebūvēto skapju sistēmas. Individuālu risinājumu RIPO iebūvētie skapji tika uzstādīti daudzdzīvokļu namos un privātmājās gan Latvijā, gan ārpus tās. Ievērojams skaits klientu deva priekšroku arī RIPO virtuves mēbelēm. Turklāt atzina, ka lēmumu par labu RIPO mēbelēm palīdzēja pieņemt fakti par daudzveidīgo piedāvājuma klāstu, individuālu pieeju un pilnu servisu (dizaina izstrādi, ražošanu, piegādi, montāžu). Ievērojamākie 2019. gada mēbeļu projekti Latvijā realizēti Jūrmalā, Rīgā, daudzviet Pierīgā, Ventspilī un citās pilsētās. Jāatzīmē arī, ka RIPO pērn aktīvi sadarbojās ar tādiem attīstītājiem kā YIT, Bonava un Trebū Home. Lielākie mēbeļu projekti ārpus Latvijas realizēti Francijā, Zviedrijā, Igaunijā, un ir uzsāktas jaunas sadarbības ar partneriem Somijā un Anglijā.

Savukārt lielākie margu un iestiklojumu projekti pērn realizēti Francijā ( Clos Saint Jean, Les Jardins de Grima), Norvēģijā ( Lillo Gard hus B, C, D, Coop Lena, Solheimstunet hus A, Jæktbyen 7, Grenseveien, Ingeborgs have hus 3, Holtsneset, Elvehagen) un Zviedrijā (Kv Ståthållaren, Brygghuset). Projektos dominē dažādi RIPO alumīnija margu sērijas 155 modeļi, metāla margas, metāla žalūzijas, starpsienas un iestiklojumu sistēmas. Tā arī uzsāktas jaunas sadarbības ar partneriem Zviedrijā. RIPO margu sektoram 2019. gads bija zīmīgs arī ar to, ka piedāvājuma klāstu papildināja margu sistēmā integrēti saules paneļi un pilnstikla margas ar 12° slīpumu.

Paldies visiem klientiem, jauniem un esošiem sadarbības partneriem, kuri uzticējuši RIPO komandai savu ieceru realizāciju gan izskatīgu un mūsdienīgu mēbeļu pasūtījumos, gan vērienīgos margu un iestiklojumu projektos Latvijā un ārpus tās.

2020. gadā, sākoties jaunai desmitgadei, esam gatavi jauniem projektiem, izaugsmei un profesionāliem izaicinājumiem. RIPO komanda ikvienam vēl panākumiem bagātu un enerģisku šo gadu.