10 ieguvumi, izvēloties dzīvesstila skapi no RIPO.

Nenoliedzami, ka labs skapis ar pārdomātu plānojumu ir nepieciešams katrā mājoklī. Turklāt ne mazāk svarīgi ir izvēlēties tieši Jūsu paradumiem, iecerei un telpai atbilstošu skapi. RIPO šos sauc par dzīvesstila skapjiem.
  1. Individuāla dizaina izstrāde un dizaineru konsultācijas.

    Neapjukt un orientēties plašajā piedāvājumā Jums palīdzēs pieredzējušie RIPO dizaineri. Katrai klienta iecerei ir risinājums. RIPO dizaineri sniedz konsultācijas, iepazīstina ar iespējām un iesaka katram klientam individuāli piemērotāko risinājumu.

  2. Pielāgots skapja plānojums.

    RIPO dzīvesstila skapji ir piemēroti visai ģimenei. Dizaina un daudzveidīgās plānojuma iespējas skapi ļauj izveidot tīkamu gan stilīgiem jauniešiem, gan prasīgiem pieaugušajiem. Piemēram, bērni noteikti novērtēs skapi, kur bīdāmo durvju noformējumā izmantoti viņiem aktuāli motīvi.

  3. Ekspozīcija un plašs materiālu un aprīkojumu klāsts.

    RIPO piedāvā plašu Eiropas vadošo ražotāju materiālu un aprīkojumu klāstu. Visos RIPO salonos ir apskatāmi pieejamie materiāli, materiālu dekori un aprīkojuma daudzveidība. Tā arī salonu ekspozīcijas mēbelēs tiek atspoguļotas iespējas, lai sniegtu klientam visaptverošu ieskatu.

  4. Uzmērīšanas pakalpojumi.

    Garantētai precizitātei RIPO uzmērīšanas meistari izbrauc pie klienta. Meistari veic precīzu uzmērīšanu un fiksē izmērus ražošanas procesa uzsākšanai.

  5. Ergonomisks – lietotājam ērts risinājums.

    Mēbeļu ergonomika ir ārkārtīgi svarīga. Skapim vai jebkurai citai mēbelei ir jākalpo cilvēkam / lietotājam nevis otrādi. Šajā jautājumā iesakām uzticēties dizaineriem, kuri, ņemot vērā Jūsu vēlmes, izstrādās ērtu risinājumu, kur viss ir pa rokai, viegli pieejams un pārredzams.

  6. Pievilcīga cena.

    Valda maldīgs priekšstats par to, ka individuāla dizaina mēbeles ir dārgas. Patiesība ir tāda, ka mēbeļu cena ir atkarīga no materiālu veida un klases izvēles, kā arī no aprīkojuma. Jo augstākas vai ekskluzīvākas klases materiālus un furnitūru klients izvēlas, jo augstāka ir cena. RIPO izstrādā dažādu cenu kategoriju mēbeles, tāpēc aicinām noskaidrot jūsu iecerētās mēbeles cenu RIPO salonos, norādot vēlamo budžetu, kuram dizainers piedāvās optimālo risinājumu.

  7. Tehnoloģija.

    Projektēšanai un dizainam, piedāvājuma izstrādei, ražošanai, komplektēšanai un montāžai RIPO dizaineri, konstruktori un ražošanas meistari strādā ar mūsdienīgām programmatūrām, kas pielāgotas tieši RIPO produkcijai.  Tādā veidā tiek iegūta precīza un saprotama informācija par mēbeli gan klientam, gan izstrādes procesā iesaistītajai komandai.

  8. Ražots Latvijā

    RIPO fabrika lepojas būt viens no vadošajiem Latvijas ražošanas uzņēmumiem ar vairāk nekā 25 gadu pieredzi. RIPO ražotnē norit pilna cikla mēbeļu ražošana. Ražošanā tiek apstrādāti dati no datorprogrammām, kurās tiek projektēti mēbeļu pasūtījumi, līdz ar to tiek nodrošināta augsta precizitāte un, protams, savlaicīga pasūtījumu izpilde. Piemēram, skapja ražošanas laiks (ieskaitot montāžu objektā) ir līdz 4 nedēļām.

  9. Piegāde un montāža

    RIPO nodrošina arī mēbeļu nogādāšanu līdz pat Jūsu nama durvīm, uznešanu un akurātu montāžu līdz pat pēdējai niansei. Aizmirstiet raizes par piegādes organizēšanu un mēbeļu montāžu, RIPO to izdarīs Jūsu vietā.

  10. Laiks sev!

    Galu galā, pateicoties pilnam servisam, ko piedāvā RIPO, klients būtiski ietaupa laiku, ko veltīt sev un savām interesēm. Uzticiet RIPO dizaina un tehniskās specifikācijas izstrādi, individuāla piedāvājuma izstrādi, ražošanas etapus, piegādi, uznešanu / ienešanu un montāžu objektā.

---

RIPO saloni Rīgā:

Salons Lāčplēša ielā 14;
Salons Katlakalna ielā 11;
Salons t/c Spice Home.