Jauni materiāli, jaunas iespējas!

Visos RIPO salonos ir paplašināts materiālu piedāvājuma klāsts ar moderniem un pievilcīgiem dekoriem. Esošo materiālu kolekciju RIPO salonos tagad papildina EGGER jaunākās kolekcijas materiāli Jūsu mēbeļu projektu realizācijai. Tāpat kā esošās kolekcijas materiāli, arī jaunie materiāli ir atlasīti tā, lai tie atbilstu gan klasiskiem, ieturētiem un gaumīgiem, gan drosmīgiem un izteiksmīgiem mēbeļu projektiem.

Mūsdienās interjera dizaina tendencēs vadlīnijas ir elastīgas un transformējamas. Cilvēki koncentrējas uz dažādu stilu, motīvu un elementu gaumīgu apvienošanu. Tāpēc EGGER materiālu dizaineri jaunākajā kolekcijā ir iekļāvuši deviņas iedvesmojošas grupas, kas atspoguļo to, cik daudzpusīgas ir aktuālās interjera dizaina tendences.

Apskatiet jauno RIPO materiālu paleti šeit .

Uzziniet vairāk, sazinoties ar RIPO dizaineriem vai apmeklējot kādu no RIPO saloniem.

 

Modern Classics 

Popular classics with a modern twist

Šī tendence apkopo vislabāk pārdotos koka tekstūras dekorus. Klasiskās kļavas, ķiršu vai ozola koku tekstūras aktualitāti nezaudē, pateicoties dabiskam un mūsdienīgam izskatam. Šie dekori ir iecienīti ilgtermiņa risinājumiem.

 

Future Retro

The combination of past and future

Taustāmāka nākotne! Tehnoloģiskā attīstība piedzīvo pārsteidzošu progresu. Taču vēl aizvien atceramies arī par vecajām labajām un klasiskajām vērtībām. Tapēc EGGER Future Retro grupā klasiku inovatīvi atklāj no jauna. 

 

Pure Nature

Where authenticity is desired

Autentiskas koka tekstūras joprojām ir aktuāls dizaina elements mūsdienu interjerā. Pure nature grupa koka tekstūru izteiksmīgi izceļ, saglabājot tās raksturu un unikalitāti.

 

Perfect Imperfection

Perfection meets emotion

No defekta par efektu. Šī grupa mērķtiecīgi atspoguļo, kā no dabiskām plaisām, detaļām un elementiem tiek radīts augstvērtīgs un dabisks materiāla izskats.

 

Light Urban

Urban Design charm

Nenoliedzami, ka urbanizācija ienāk arī interjera dizainā. Light Urban grupa tiecas pēc modernām kombinācijām - betons, metāls, gaišie un neitrālie toņi, kas rada gaumīgu saikni ar pilsētvidi. 

 

Black Options

The wide spectrum of black

Melnais ir atpakaļ un melns nav tikai melns! Melnā ceļš mēbeļu dizainā sākas ar rokturiem un metāla konstrukcijām vai detaļām un turpinās ar elegantām melnām mēbeļu fasādēm.

 

Coloured Monochrome

Colourful harmony

Iedvesmojoši materiāli, kas piepildīti ar emocijām un možumu, vienkāršiem un harmoniskiem interjeriem.

 

Metal Fusion

Designs with technical coolness

Šajā grupā ir materiāli, kas izgatavoti, piemēram, savienojot metāla un akmens raksturus. Šādi materiāli atspoguļo jauninājumus, nākotni, un piešķir dizainam tehniskas vēsmas.

 

Matt Emotions

Seductive matt designs

Matētās virsmas rada izsmalcinātas sajūtas acīm un ārkārtīgi patīkamas sajūtas pieskārieniem. Un tas arī raksturo šo grupu.

 

---

Laipni lūgti RIPO salonos Rīgā!

Dizaineru kontakti salonā Lāčplēša ielā 14;
Dizaineru kontakti salonā Katlakalna ielā 11;
Dizaineru kontakti salonā t/c Spice Home.