Zaļākam un videi draudzīgākam dzīvesveidam! Audumi un akustiskie aizkari no pārstrādāto materiālu šķiedrām.

“Visam nav jābūt uz vides rēķina” – tā par videi draudzīgiem risinājumiem un korporatīvo sociālo atbildību iestājas Vriesco, viens no vadošajiem audumu ražotājiem Nīderlandē. Jau sesto gadu zīmols Vriesco izstrādā un attīsta videi draudzīgu audumu kolekcijas, kas tiek ražotas no pārstrādātiem poliestera pavedieniem (PET pudelēm). Ar prieku varam teikt, ka šie globālām tendencēm raksturīgie audumi, tagad ir pieejami RIPO salonā Lāčplēša ielā 14.

Akustiskie aizkari.

To dizaina daudzveidība ļauj tos integrēt visdažādākajos interjeros. Šie audumi paredzēti skaņas slāpēšanai, tādējādi samazinot fona troksni. Audumu akustiskās īpašības nosaka materiāla biezums, šķiedras tekstūra un skaņas absorbcijas klase. Audumi tiek pielāgoti katrai telpai individuāli, ņemot vērā telpas funkciju, tā lai akustiskie aizkari teicami atspoguļotu savas īpašības. Šie materiāli ir gudrs ieguldījums gan publiskā sektora interjera izveidē, gan privātās telpās. Pie tam - RIPO piedāvāto akustisko audumu materiāli ir veidoti izmantojot  pārstrādātie šķiedras.

Audumi no pārstrādātiem materiāliem.

Pārstrādāto materiālu audumu sortimentā RIPO salonā ir ne tikai akustisko aizkaru audumi, bet arī materiāli galdautiem, gultas pārklājiem vai romiešu tipa aizkariem. “Zaļo” audumu kolekcijā ir visdažādāko toņu un faktūru klāsts, kas iederēsies teju katrā interjerā un būs moderna un aktuāla alternatīva ierastajiem audumiem. Izvēloties pārstrādāto materiālu audumus, Jūs izvēlieties inovatīvu materiālu un dabai draudzīgu pirkumu.

---
Acīmredzami dizainā arvien lielāka uzmanība tiek vērsta uz ekoloģiskiem, videi draudzīgiem risinājumiem. Joprojām liela nozīme tiek piešķirta pārstrādāto materiālu izmantošanā, tiek modernizēti tehnoloģiskie risinājumi un attīstītas jaunu materiālu ieguves formas. Arī RIPO attīstās laikam līdzi un piedāvā klientiem gaumīgu un mūsdienīgu risinājumu aizkaru audumus.

Apskatiet piedāvājumu un uzziniet vairāk klātienē RIPO salonā Lāčplēša ielā vai sūtiet pieprasījumu uz ieva.maklakova@ripo.lv.

Tālrunis saziņai: +371 26 662 231.