“Saldais ēdiens” laikmetīga dizaina cienītājiem

RIPO mājas mēbeļu sēriju Contempo raksturo Itālijas dizaina šarms, ko caurvij Skandināvijas dizaina notis. Šo mēbeļu sēriju veido dažādu dizainu un izmēru kumodes. Piedāvājumā ir vairāk kā 25 modeļi, kuru dizains tiek izstrādāts individuāli pēc pasūtījuma.

Contempo mēbeļu sērija starp citiem līdzīgiem produktiem tirgū izceļas ar to, ka pasūtītāja izvēlētā modeļa dizains tiek izstrādāts individuāli. RIPO salonos ir pieejama plaša modernu un izskatīgu materiālu kolekcija, no kuras izvēlēties materiālu paleti, kas būs noteicošā kumodes dizainam - no klasiskiem līdz drosmīgiem materiālu komplektiem. Būtiski, ka visos RIPO salonos, ir pieejamas profesionālu mēbeļu dizaineru bezmaksas konsultācijas, kas palīdz neapjukt piedāvājumā un izvēlēties labākos risinājumus atbilstoši iecerei.

Protams, liela loma mēbeļu ražošanā ir arī materiālu un komponentu kvalitātei. RIPO kumodes tiek izgatavotas no augstas kvalitātes Eiropas vadošā ražotāja EGGER materiāliem un aprīkotas ar teicamu vācu kvalitātes Blum furnitūru, kā arī visām kumodēm durvīs ir integrēti soft close jeb klusās aizvēršanās mehānismi. Kājas kumodēm ir izgatavotas atbilstoši konstrukcijai no krāsota metāla. Pēc izvēles kumodes dizainu iespējams papildināt ar pievilcīgiem dāņu zīmola Furnipart rokturiem. RIPO kumodes ir 100% Latvijā ražots produkts.

Apskatiet piedāvājumu klātienē un izziniet vairāk, jautājot RIPO dizaineriem mēbeļu un interjera salonos!


RIPO saloni Rīgā, kontakti: