Ar kumodi pa seno Rīgas rūpniecības rajonu

Laiks, kad RIPO kumožu sērija, svin 3 gadu jubileju... Tas ātri vien kļuva kā atspēriens radošai komandai spert soli pretī neierastajam – nepieradināts dizains, klasikas notis, uzmanība, stāsts, iedvesma, tendences, industriāla vide, dizains, kontrasti un vēl, un vēl... Tie ir tikai daži atslēgas vārdi, no kuriem ideja tapa pavisam īsta, taustāma un baudāma. Kumode ar gana kliedzošu dizainu, kuras raksturs izteiksmīgi atspoguļojās vienā no vēsturiski senākajiem Rīgas rūpniecības rajoniem.

RIPO kumodes Armado Special Edition būtība tika fiksēta industriālā kompleksa ēkā, ko projektējis viens no 19. gadsimta ievērojamākajiem inženieriem Edmunds fon Trompovskis. Ēkā ir tik daudz stāstu, tik daudz faktūru un tik daudz monumentālu liecību, kuru vibrācijas burtiski ieskauj. Tāpēc šķita likumsakarīgi ļauties šādas vides šarmam un integrēt tajā mūsu nepieradināto, jaunradīto kumodi.

Viena no neskaitāmām.

Jubilejas kumodes dizains ir tikai viens no ļoti daudzām iespējām. Mēbeļu sērijā Contempo ir vairāk kā 25 modeļi, kuru dizains tiek izstrādāts individuāli pēc pasūtījuma. Armado Special Edition apvieno klasisko, moderno un ikonisko Pop Art, saglabājot funkcionalitāti un mēbeles kodolu. Katra kumode ir unikāla – no materiālu kombinācijām un fasāžu risinājumiem, beidzot ar rokturiem un kājām. Idejām ir risinājumi RIPO!

Piedāvājums kļūst inovatīvāks.

Armado Special Edition kumode ir jubilejas projekts, kā rezultātā RIPO klāsts kļuvis iespējām bagātāks. RIPO salonu piedāvājumu tagad papildina pilnkrāsu UV druka uz mēbeļu materiāliem. Tas ir veids, kā pilnīgi personalizēt mēbeļu fasādes vai radīt tematisku dizainu. Pateicoties tehnoloģijas unikālajām īpašībām, attēls uz materiāla tiek nodrukāts ar augstāko precizitāti, garantējot teicamu rezultātu, pat uz materiāliem ar tekstūru. Tas ir veids kā klasiskā dizaina notis savienojas ar laicīgām un aktuālām nozares tendencēm.

 

-----

Ar ko izceļas Contempo sērijas kumodes starp citiem līdzīgiem produktiem? Lasīt šeit. 

Gatavās kolekcijas kumodes. Rezervēt šeit.

 

Profesionālu dizaineru konsultācijas un ieteikumi RIPO salonos Rīgā: