Brīvi stāvoši skapji. Priekšrocības, iespējas un risinājumi

Brīvi stāvoša skapja integrēšanai telpā nav nepieciešami specifiski sagatavošanās darbi uzstādīšanai. Atšķirībā no iebūvējamiem skapjiem, kuri jāplāno un jāpielāgo telpai vai nišai, šie skapji ir pilnīgi neatkarīgi, jo iekļaujas jebkurā telpā un konfigurācijā. Tā, piemēram, brīvi stāvošo skapju sērija Verno Lite apvieno gan ērtu ieplānošanu interjerā, gan modernu dizainu un pilnvērtīgu funkciju.

PRIEKŠROCĪBAS

Gatavo moduļu daudzveidība, kas pielāgojama katrai situācijai individuāli. Atvērtā tipa plaukti un moduļi ar veramām durvīm savstarpēji nemanāmi saliekas, veidojot modernu un izskatīgu skapju sistēmu. Ražošanā tiek izmantoti tikai augstas kvalitātes materiāli - plātnes no EGGER Group, furnitūra no Blum un Italiana Ferramenta. Tas viss no ražošanas līdz montāžai objektā tikai 2 nedēļās.

IESPĒJAS

Verno Lite sērijas skapji paredz ne tikai moduļu izmēru, bet arī dizaina pielāgošanu. Komplektē un radi savu dizaina skapi! Skapju moduļu izmērus var variēt pat pa milimetram. Arī komplektācija un papildaprīkojums ir mainīties atkarībā no klienta vēlmēm. Iedvesmojies galerijā. 

RISINĀJUMI

Verno Lite skapji var tikt pielāgoti un sakomplektēti teju katrai telpai. Lieliska pievienotā vērtība ir sadarbība ar pieredzējuši mēbeļu un interjera dizaineru visos izstrādes etapos. Dizainers ieteiks piemērotākos risinājumus konkrētai telpai vai situācijai, kā arī dalīsies ieteikumos, lai iegūto labāko rezultātu. Ietaupi savu laiku, izvēloties jaunu skapi un pilnu servisu – no konsultācijas un dizaina izstrādes līdz ražošanai, piegādei un montāžai objektā.

 

Īsteno savu ieceri ar profesionāli!
PIETEIKTIES KONSULTĀCIJAI UN PIEDĀVĀJUMA IZSTRĀDEI

 ---

RIPO saloni Rīgā:

Lāčplēša ielā 14;
t/c Spice Home;
Katlakalna ielā 11.