Kas īsti ir individuāla dizaina skapis? Ko tas ietver un kā tas top.

Pienāk laiks, notikums vai situācija, kad esam jaunu mēbeļu iegādes priekšā. Ar ko sākt? Kā izvēlēties piemērotāko risinājumiem pārbagātajā tirgū? Nozares lietpratēju ieteikumi noteikti ir vērā ņemami. Piemēram, pilnvērtīgs mājoklis noteikti nav iedomājams bez skapja. Un plānojot jauna skapja iegādi, der zināt būtiskāko, kas garantē lietotājam piemērotu ilgtermiņa rezultātu.
RISINĀJUMS SADARBĪBĀ AR PIEREDZĒJUŠU DIZAINERU

Ceļš pretī jaunam skapim sākas ar sarunu klātienē vai attālināti. Saruna ar dizaineru veido savstarpēju izpratni – kā par klienta ieceri, tā par dizainera padomiem un ieteikumiem vislabākā rezultāta sasniegšanai. Tādejādi arī izslēdzot nevēlamas vai neplānotas situācijas pēc mēbeles iegādes. Rekomendējam sarunu sākt jau ar sagatavotu telpas plānu, lai risinātu gan būtiskus tehniskus, gan vizuālus aspektus. 

MAKSIMĀLS LIETOTĀJA KOMFORTS

Jebkuras telpas un likumsakarīgi arī mēbeles uzmanības centrā ir cilvēks jeb lietotājs. Ergonomikas un teicamas funkcionalitātes pamatprincipi ir neatņemami. Dizainers ieskicē risinājumus, kas kalpo lietotāja komfortam un labsajūtai ikdienas gaitās, ekspluatējot mēbeli. Skapja plānojums ir īpaši svarīgs. Plānojums nosaka, lai lietas ir secīgi sakārtotas, lai katrai lietai ir sava vieta, lai viss ir ērti pieejams augstumā, platumā un dziļumā, respektējot telpas vai vietas konfigurāciju. Un tā top iebūvējams vai brīvi stāvošs skapis pēc individuāliem izmēriem.

MATERIĀLU VARIĀCIJAS

Kad skaidrs ir tehniskais risinājums, tad sākas materiālu atlase. Materiālu izvēle ir ļoti plaša. Viens no faktoriem, pēc kuriem nereti izvēlas materiālu kombinācijas, ir skapja iegādei atvēlētais budžets. Skapja cenu pamatā sastāda izmēri, apjoms, furnitūra un materiālu izvēle. Jebkura piedāvājumā esošā materiālu grupa ietver pietiekami daudz dekorus, lai piemeklētu tīkamo gan budžeta, gan premium klases skapjiem. Arī šajā etapā mēbeļu dizainers dalās ieteikumus un palīdz neapjukt klāstā.

APRĪKOJUMA KLĀSTS

Skapja funkcionalitāti un lietotāja komfortu lielā mērā raksturo furnitūras izvēle. Augstas kvalitātes furnitūra gan pagarina mēbeles kalpošanas laiku, gan padara patīkamāku mēbeles ekspluatāciju. RIPO piedāvā furnitūru no tādiem Eiropas vadošajiem ražotājiem kā - Blum un Italiana Ferramenta. Tā arī klients pēc ieskatiem var skapi aprīkot ar papildaprīkojumu – soft close sistēmu, dizaina rokturiem, apgaismojumu, drēbju liftu un citiem.

IEGULDĪJUMS MĀJOKLĪ, RAŽOTS LATVIJĀ

Skapja iegāde parasti ir ieguldījums mājoklī, tāpēc sadarbība ar nozares lietpratējiem ir vērtīga. Sākot ar sarunu ar pieredzējušu dizaineri un turpinot izstrādi un realizāciju ar mēbeļu speciālistu uzraudzībā. RIPO piedāvā pilnu servisu – konsultāciju, projektēšanu / dizaina izstrādi, uzmērīšanu, ražošanu, piegādi un montāžu. Laipni lūdzam RIPO salonos Rīgā, lai saņemtu labāko piedāvājumu savas ieceres realizācijai. Vai piesakies konsultācijai šeit.