Līdz rezultātam ir jānokļūst! Ieskats procesā.

Tas ir fakts, ka aiz katra projekta stāv milzīgs darbs un daudz realizācijas etapu. Lūk, ieskats, kā top modernas daudzdzīvokļu ēkas Norvēģijā, kur arhitektūru papildina RIPO jaunākais produkts - margu sērija 145. Skaists projekts, kas tiek realizēts dabas ielokā pavisam netālu no pilsētas un infrastruktūrai būtiskiem centriem.

Visbiežāk redzam jau realizētos projektus skaisti iekoptās teritorijās, izmeklētās bildēs tīmeklī vai glancēto izdevumu slejās. Taču aizkulisēs paliek process, kā rezultātā soli pa solim projekts attīstās, lai tas būtu tieši tāds kā iecerēts. Darbs sākas projektu vadītāju, inženieru un konstruktoru rokās, kas veic aprēķinus, projektēšanu un pasūtījumu sagatavo ražošanas uzsākšanai. Turpinājums ir pilna cikla rūpnieciskās ražošanas un tehnoloģisko risinājumu meistaru vadībā, kas pēc tehniskās specifikācijas izgatavo margu segmentus un saistītās detaļas. Un tikai tad sākas produkta ceļš uz objektu, kur darbu turpina profesionāli montāžas speciālisti.

Galerijā atspoguļojam projekta realizācijas gaitu objektā Norvēģijā, dzīvojamā ciematā Haraldåsen. Jaunā alumīnija margu sērija 145 ar vertikāliem reliņiem, krāsots alumīnijs pēc RAL krāsu paletes. Individuāli projektēts un sagatavots risinājums saskaņā ar pasūtītāja un arhitekta ieceri.

 

---

Uzzini vairāk par RIPO produkciju šeit.

Sazinies ar mums: kontakti.