RIPO fabrika Latvijas nacionālajā stendā izstādē Nordbygg 2018

Sadarbībā ar Latvijas Investīciju un attīstības aģentūru (LIAA) devāmies uz starptautisko būvmateriālu ražotāju un celtniecības nozaru pārstāvju izstādi Nordbygg 2018, kas norisinājās Stokholmā, Zviedrijā. Tur ar RIPO margu un iestiklojumu sistēmu ekspozīciju bijām vieni no Latvijas nacionālā stenda pārstāvjiem.

RIPO fabrika jau vairākus gadus saražoto produkciju eksportē uz Skandināvijas valstīm, kur tiek realizēti ne mazums margu iestiklojuma projekti. Tāpēc arī izstādē sastapām daudz interesentu par RIPO piedāvātajiem margu un iestiklojuma risinājumiem.

Katra izstādes diena bija aizraujoša, jo gan izstādes dalībnieki, gan apmeklētāji, radīja patīkamus iespaidus, pozitīvu komunikāciju par spīti tam, ka izstādes apmeklētāju bija ļoti daudz un ritms bija ārkārtīgi intensīvs.

RIPO fabrika lepojas būt Latvijas ražotājs, tāpēc jāatzīmē, ka bija īpaši patīkami Latvijas nacionālajā stendā satikt Latvijas vēstnieku Zviedrijā un iepazīstināt ar radīto produkciju.

Nordbygg ir Zviedrijas lielākā būvindustrijai veltītā izstāde, kas norisinās reizi divos gados un tiek uzskatīta par nozares nozīmīgāko izstādi visā Skandināvijā.