RIPO alumīnija margu projekts Islandē

Viens no RIPO galvenajiem eksporta produktiem ir margas, kuru piedāvājums ir ļoti daudzveidīgs. Jūsu uzmanībai izteiksmīgs alumīnija margu projekts, kas realizēts Islandē. Šajā projektā margu kopējais garums sasniedz teju 100 metrus – tie ir 100 metri kvalitatīvu materiālu, pārdomātas konstrukcijas un pievilcīga dizaina.

Informācija par projektu.

Apraksts:

Alumīnija margu sērija 155, modelis 04. Krāsa tumši pelēka RAL 9015. Roku atbalsta augstums no grīdas 1100 mm. Balsti nostiprināti pie balkona pārsedzes paneļu sānu malas. Stiprinājumu detaļas nosegtas ar nosegprofilu.

Margu materiāls:

Krāsoti alumīnija margu profili, 4+4 laminēts rūdīts stikls. Margu galvenais uzdevums ir nodrošīnāt funkcionalitāti un drošību, arī materiāla izvēlei ir nozīme, jo, piemēram, iekštelpu un ārtelpu margu risinājumu materiālu īpašības ir atšķirīgas. Ārtelpu risinājumos nozīmīga ir izturība un ilgmūžība, kas saglabā funkciju, drošību un kvalitāti, neatkarīgi no laikapstākļu ietekmes.

Izgatavošana:

Katrs projekts ir individuāls. Vidēji ir jārēķinās ar 3 - 6 nedēļām atkarībā no margu specifikācijas un apjoma, kopš līguma noslēgšanas dienas.

 ---

Šajā gadījumā margu krāsošanu un uzstādīšanu organizēt uzņēmās pasūtītājs. Taču RIPO fabrika piedāvā pilnu servisu - no projekta izstrādes, ko veic nozares profesionāļi, līdz izgatavošanai, piegādei un uzstādīšanai.

Ikkatra RIPO risinājuma projektēšana, pirms ražošanas uzsākšanas, norit konstruēšanas programmās, no kurām tiek iegūti augstas precizitātes dati ražošanas procesiem. Visas konstrukcijas tiek izgatavotas saskaņā ar tehnisko dokumentāciju.

Šis ir tikai viens no daudziem veiksmīgi realizētiem projektiem. RIPO fabrika izstrādā ne tikai mūsdienu standartiem un dizainam atbilstošus alumīniju margu risinājumus, bet arī metāla, pilnstikla, nerūsējošā tērauda, nestandarta un pretvēja margu projektus, kas teicami papildina apkārtējo vidi un ēku arhitektūru. Uzņēmums RIPO fabrika ir allaž gatavs jauniem izaicinājumiem.

Aicinām apskatīt daudzveidīgos risinājums klātienē RIPO ekspozīciju zālē Piņķos, Hanzas ielā 2. Kā arī sīkāka informācija par produkciju ir pieejama, sazinoties ar kādu no margu un balkonu iestiklojumu speciālistiem. Kontakti.