Komplekss risinājums - alumīnija margu sistēma, ko papildina iestiklojuma sērija 630

Teju 1000 metru alumīnija margas un iestiklojums neskaitāmiem balkoniem – viens no RIPO fabrika realizētajiem projektiem pilsētā Umeå, Zviedrijā. Šis projekts galvenokārt izceļas ar teicamu funkcionalitāti un pārdomātu kompleksu risinājumu. Projektā veiksmīgi tika apvienota alumīnija margu sērija 155 un iestiklojuma sērija 650.

Umeå ir pilsēta Zviedrijas ziemeļu daļā, kurā laikapstākļi ir salīdzinoši skarbi, tāpēc balkonu iestiklojums šādā klimatā ieņem īpaši nozīmīgu lomu – tas pasargā no laikapstākļu nelabvēlīgās ietekmes, turklāt apvienojumā ar margām tas gādā arī par drošību. Iestiklojuma sērija ir bīdāma – atverama, tāpēc to iespējams pielāgot dažādām situācijām. Turklāt kopšana ir ērta un neprasa pārlieku lielu piepūli.

Šajā projektā drošība ir viens no noteicošajiem faktoriem, jo margas un balkonu iestiklojums ir uzstādīti veco ļaužu aprūpes centrā. Un, gādājot tieši par drošību un komfortu, tika radīts šis kompleksais risinājums. Dekoratīvs un reizē praktisks jeb caurredzamību mazinošs papildinājums ir neitrālā stikla apdruka.

 

Balkonu iestiklojums:

RIPO balkonu iestiklojuma sērija 650.

Margas:

RIPO alumīnija margu sērija 155.

 

Uzziniet vairāk par iespējamiem risinājumiem, sazinoties ar kādu no RIPO margu un balkonu iestiklojuma speciālistiem, vai apmeklējiet ekspozīciju zāli Piņķos, Hanzas ielā 2, Babītes pagastā.