Darbiem, panākumiem un izaicinājumiem bagātais RIPO 2018. gads

Aizvadītais 2018. gads uzņēmumam RIPO fabrika bija notikumiem bagāts. Sākot ar ražotnes paplašināšanos un turpinot ar realizētiem projektiem Latvijā un daudzviet pasaulē. RIPO fabrika lepojas nest Latvijas vārdu pasaulē, darot darbu, kam tiek veltīts aizrautīgs darbs un visa RIPO komandas enerģija.

Zīmīgākais notikums, ar kuru RIPO 2018. gads iesākās, bija uzņēmuma paplašināšanās un darba uzsākšana jaunā, plašā un modernā ražošanas kompleksā, kurā atrodas pilna cikla ražošana, birojs un ekspozīciju zāle. Jaunā ražotne ir veicinājusi saražotās produkcijas apjoma pieaugumu, kā arī iespējas sasniegt vairāk gan Latvijā, gan ārpus tās. Vairāk par ražotni lasiet šeit.

RIPO TOP mēbeļu projekti pērn realizēti Anglijā, ASV, daudzviet Igaunijā un Zviedrijā, kā arī apjomīgos daudzdzīvokļu namu projektos Francijā un, protams, visā Latvijā.

Savukārt RIPO TOP margu un iestiklojuma projekti realizēti Īrijā, Islandē, Francijā (Clos Saint Jean un Grima), Norvēģijā (Bjerkaker Sjopark hus B, Bodo 360, Frydendal Sondre Asker, Slotsenga  hus C1A, C1B, Jessheim Park H, Kastvollen, Jaektbyn un Asheim Skog), kā arī objekti Zviedrijas pilsētās Umeå (Kv Mården, Laxen, Älvdansen, Karven, Logen), Stokholmā (Kv Ståthållaren, Gröngölingstigen), Karlskronā un Lulea.

Mums ir patiess prieks par tiem, kuri RIPO uzticējuši šo dažādo projektu realizāciju, kuri sadarbojušies ar mums un vairojuši mūsu panākumus un gandarījumu par padarīto. Paldies par to ikvienam jaunam un jau esošam sadarbības partnerim. Pateicoties Jums, 2018. gadā ir veikti neskaitāmi darbi tuvumā un tālumā.

Ar lepnumu jāatzīmē, ka RIPO alumīnija margu sērija AL 155 gada izskaņā saņēma Latvijas Investīciju un Attīstības aģentūras gada balvu kategorijā “Rūpnieciskais dizains”. Vairāk par saņemto balvu lasiet šeit.

Lūk, tik lielisks un aizraujošs bija RIPO 2018. gads. RIPO komanda ir gatava jauniem izaicinājumiem arī 2019. gadā, lai sasniegtu jaunus apvāršņus!  

 

----

Atgādinām, ka no 14. – 19. janvārim ikviens interesents RIPO pārstāvjus var satikt Vācijā, Minhenē starptautiskajā izstādē BAU 2019 stendā C1.529