RIPO margu risinājumi vērienīgos projektos Francijā

No ambiciozas idejas līdz margu montāžai objektos Nicā un Clos Saint Jean Francijā - RIPO margu risinājumi tiek atzīti un integrēti vērienīgos projektos, kur noteicošie faktori ir produktu atbilstība starptautiskiem standartiem un risinājumiem publiskam sektoram, kvalitāte un, protams, produktu ilgmūžība. To papildina arī pievilcīgs margu dizains un funkcionalitāte.

Francijas projektu ietvaros RIPO ir izgatavojis teju 1 000 metru augstas kvalitātes margas – dažādu modeļu alumīnija margas ar un bez pildījuma, pilnstikla margas, žalūzijas, nerūsējošā tērauda jumta margas, norobežojošās konstrukcijas, kāpņu margas, franču balkonus un starpsienas. Izgatavošanas laikā ir noritējusi gan margu testēšana un sertificēšana, gan rūpīgs projektēšanas process, gan kvalitātes pārraudzība katrā izstrādes etapā. Ņemot vērā, ka RIPO piedāvā pilnu servisu, tiek nodrošināta arī margu piegāde un montāža objektā.

Katrs projekts ir individuāls, tas tiek izstrādāts saskaņā ar pasūtītāja vēlmēm, arhitektūras specifiku, atrašanās vietu, ekspluatācijas mērķi un prasībām, ko izvirza starptautiski standarti. Projekta izstrādē tiek izmantotas mūsdienīgas projektēšanas un aprēķinu programmatūras, kas garantē augstas precizitātes ražošanas procesu.

Darbi Francijā joprojām turpinās, tāpēc sekojiet līdz RIPO aktualitātēm un uzziniet vairāk!

 

RIPO margas: https://www.ripo.lv/lv/celtniecibai/margas/

Kontakti un ekspozīciju zāle:  https://www.ripo.lv/lv/celtniecibai/kontakti/ripo_razosanas_komplekss/