RIPO uzsāk sadarbību ar Islandē ietekmīgo uzņēmumu Áltak

Esam gandarīti pavēstīt, ka RIPO fabrika uzsāk jaunu sadarbību ar partneri Islandē. Tā ir sadarbība ar ražošanas, būvniecības un saistīto jomu pārstāvošo uzņēmumu Áltak. Pateicoties RIPO produktu kvalitātei, dizainam un ilgmūžībai pat skarbu laikapstākļu ietekmē, Islandes partneris ir devis priekšroku RIPO margu un balkonu iestiklojuma risinājumiem.

Uzņēmums Áltak ir dibināts 1997. gadā. Jau kopš pašiem pirmsākumiem Áltak mērķis ir piedāvāt pilnīgus, kvalitatīvus un Islandes videi piemērotus risinājumus. Áltak ir fasāžu risinājumu ražotājs, kas pateicoties augstajiem kvalitātes standartiem, guvis vērā ņemamu uzticību visā Islandē darbā pie visdažādākajiem projektiem. Áltak projektos integrē vērtības, ar kurām lepojas - kvalitāti un izturību, ko papildina laikmetīga pievilcība. Áltak realizē ne tikai fasāžu risinājumu projektus, bet arī projektus, kuros piedāvā kvalitatīvus labi pazīstamu ražotāju produktus, kas pilnībā atbilst klienta vēlmēm, iespējām un projekta specifikai.

Uzziniet vairāk Áltak:  https://altak.is/

Gluži kā uzņēmums Áltak, arī RIPO iestājas par kvalitatīviem ilgtermiņa risinājumiem, tāpēc uzsākto sadarbību ar Áltak vērtējam kā ļoti perspektīvu.