RIPO margu modeļi pasaulē lielākajā 3D objektu bibliotēkā - BIMobject.

Ar prieku informējam, ka tagad RIPO margu 3D modeļi kļūst vēl pieejamāki visiem nozares lietpratējiem, kas projektē, plāno un būvē. BIMobject bibliotēka ir pasaulē lielākā platforma, kas paredzēta BIM satura ražotājiem. Advancētās sistēmas funkcijas ļauj ātri pārlūkot tūkstošiem augstas kvalitātes objektu un atrast tieši to, kas nepieciešams konkrētam projektam.

BIMobject biblitotēkā pieejami RIPO alumīnija margu sērijas 100 3D modelis, kā arī alumīnija margu sērijas 155 3D modeļi AL05, AL07. Projektētājiem, attīstītājiem, arhitektiem tas ir ērts un mūsdienīgs veids, kā ātri integrēt projektos gatavus modeļus, veidot vizualizācijas, kā arī atrast vispiemērotākos risinājumus aktuālajiem projektiem. BIMobject platformā tiek piedāvādi visdažādāko produktu modeļi no ražotājiem visā pasaulē. 

Apmeklējiet RIPO profilu un izmēģiniet jau tagad: https://www.bimobject.com/en-us/ripo/

Jāatzīmē, ka 3D modeļu lejupielāde ir bez maksas, un tajā ir iekļautas vairākas formāta opcijas, lai modelis atbilstu vēlamajai programmatūrai. Pateicoties mūsdienīgajai BIMobject platformai un rūpīgam RIPO izstrādes komandas darbam, objekti vienmēr ir atjaunināti un darbojas lieliski, neatkarīgi no tā, kurā pasaules malā atrodaties.