Arhitektūra ar akcentu. Unikāls margu projekts Norvēģijā

Gada izskaņā finalizēts RIPO alumīnija margu projekts Oslo, Norvēģijā. Projekts, kurā dominē 155. sērijas margu modeļi, kas papildināti ar kolorītiem akcentiem. Savukārt par unikālu uzskatāms 45° margu risinājums uz ēkas jumtiem, kas izstrādāts un realizēts pirmo reizi.
  • Daudzdzīvokļu namu projektos saskaņā ar arhitekta vīziju, uzstādītas 155. sērijas alumīnija margas ar stikla un tonēta stikla pildījumu, kā arī šīs sērijas krāsotu margu modeļi ar vertikāliem reliņiem.
  • Savukārt ēku jumta risinājums ir speciālas konstrukcijas margas ar 45° sagāzumu. Šādas konstrukcijas margas konceptuāli papildina atpūtas zonu, kas paredzēta tieši uz ēkas jumta.
  • Atgādinām, ka tieši RIPO 155. sērijas margas ir godalgotas kategorijā “Rūpnieciskais dizains” Latvijas Investīju Attīstības aģentūras pasākumā “Eksporta un inovācijas balva”. Lasiet par to šeit.

---

No privātmājām līdz komercprojektiem!

RIPO piedāvā individuālu un sarežģītu risinājumu realizēšanu – no projektēšanas un ražošanas līdz piegādei un montāžai objektā. Iespējams izgatavot margu sistēmas un to elementus saskaņā ar visdažādāko projektu specifikāciju. RIPO margu speciālisti konsultē un projektē, rūpīgi izskatot katru ieceri!