Virtuves mēbeles Integra

Virtuves mēbeles Integra raksturo plūsmas rokturi, kuru profili ir iestrādāti plaknē. Šis elegantais dizaina risinājums veido pievilcīgu, plašu un plūstošu virtuves koptēlu. Dizaina tendences evolucionē tā, lai vairotu komfortu, vienkāršu ģenialitāti, praktiskumu un izskatītos vienlīdz teicami. Šīs tendences atspoguļojas gan plūsmas rokturu izskatā, gan pielietojumā. Ir vērts ļauties tehnoloģiju attīstībai, kas atvieglo darbu virtuvē, padara to baudāmu un ietaupa mūsdienās tik dārgo laiku.

Šo virtuvju sēriju raksturo gludas plaknes, vienkāršas formas, kā arī praktiski un eleganti materiāli. Katrā šīs sērijas mēbelē ir sastopama efektīva un pārdomāta atvilktņu, grozu, plauktu, sadalītāju un cita aprīkojuma organizācija. Virtuves mēbeles Integra izceļas ar izteiksmīgu un īpaši pārdomātu dizainu, kas piemērots īstiem izsmalcinātības cienītājiem. Sadarbojoties ar RIPO dizaineriem, tiek īstenotas klienta ieceres, kas sekmējas lieliskā virtuves mēbeļu komplektā.

RIPO piedāvājumā ir trīs virtuves mēbeļu sērijas, kuras izceļas ar augstu kvalitāti, mūsdienīgu dizainu un tehnoloģiskiem risinājumiem. Virtuvei ir jābūt ne tikai praktiskai un funkcionālai, bet arī skaistai un respektablai. RIPO virtuves mēbeles, to variācijas un daudzveidīgo risinājumu klāsts, ir apskatāms klātienē kādā no RIPO saloniem

Papildu informācija apskatāma katalogā RIPO virtuves.