Bīdāmo durvju sistēmas – teicama funkcionalitāte un efektīvi izmantota telpa

Bīdāmās durvju ieplānošana telpā ir lieliska izvēle, kas izskatās un kalpo vienlīdz labi. Pateicoties bīdāmo durvju konstrukcijai, komplektācijai un plašajam izmēru diapazonam, bīdāmās durvis ir izmantojamas teju jebkuras vietas norobežošanai vai zonēšanai, arī mansarda un jumta istabās. Jāatzīmē, ka RIPO bīdāmās durvis tiek izgatavotas pēc individuāla pasūtījuma.

Galvenās bīdāmo sistēmu priekšrocības ir to kompaktums, telpas efektīva izmantošana un teicama funkcionalitāte. Ne mazāk svarīgi, ka bīdāmo sistēmu ekspluatācija un kopšana ir vienkārša un ērta.

Bīdāmās durvis ir piemērots risinājums gan telpu zonēšanai, gan iebūvētiem skapjiem un garderobēm. RIPO sortimentā atradīsiet arī veramās un salokāmās durvis, kā arī starpsienas un iekārtās durvis.

DIZAINA IESPĒJAS.

Bīdāmo durvju funkcionalitāti papildina dažādi dizaina risinājumi, kas atspoguļojas gan profilu, gan materiālu izvēlē un durvju dalījumā. Tā, piemēram, oriģināls akcents telpā ir bīdāmās durvis ar apdruku. Durvju plaknes ir lieliski piemērotas fotogrāfiju, kolāžu vai ornamentu izvietošanai. Durvju dizainu lielā mērā nosaka arī dalījums un dalījuma pildījumu izvēle, kas varbūt gan, spogulis vai dekoratīvai spogulis, gan dekoratīvas plēves, gan dekoratīvu režģu pildījumi, gan lamināta pildījums.  Papildu akcentu bīdāmām durvīm var piešķirt, izvēloties tās papildināt ar LED apgaismojumu, kas mēbeļu dizainā kļūst arvien aktuālāks. Iespēju ir daudz - ļaujieties mūsdienīgām idejām un realizējiet tās kopā ar RIPO.

Uzziniet vairāk par bīdāmo risinājumu daudzveidību RIPO mēbeļu un bīdāmo durvju katalogā.

Apmeklējiet kādu no RIPO saloniem, apskatiet ekspozīciju un saņemiet dizaineru konsultācijas un ieteikumus par risinājumiem jūsu mājoklim.

 

Laipni lūdzam RIPO salonos Rīgā:

Lāčplēša ielā 14;
t/c Spice Home Jaunmoku ielā 13;
Katlakalna ielā 11.