Dzīvesstila skapji no RIPO

Skapis ir neatņemama mēbele ikvienā mājoklī. Pareiza un pārdomāta skapja izvēle ieviesīs pozitīvas pārmaiņas ikdienas ritmā. Ir svarīgi izvēlēties saviem paradumiem atbilstošu skapi, kura dizains un funkcionalitāte strādā jūsu labā. Veltiet laiku sev, kamēr RIPO parūpēsies par jūsu dzīvesstila skapja ieceres realizēšanu!

Apskatiet RIPO skapju daudzveidību šeit.

Idēlais skapis viņai

Kurai sievietei gan nav sapnis vai doma par skapi, kurā gozēties spoguļa priekšā skaistos tērpos vai vienkārši dažkārt aplūkot savu garderobi no malas un ērti atrast to, kas nepieciešams... Viss ir iespējams! Skapis kā telpa kleitām, blūzēm, žaketēm, biksēm, kurpēm, brīvā laika apģērbam, aksesuāriem, mīļlietām un visam pārējam, kam sieviete kāro rast vietu.

Spoža ideja

Gaišāku ikdienu var radīt dažādi, piemēram, izvēloties skapi ar bīdāmām durvīm, kurās iestrādāts LED apgaismojums. LED integrēšana mēbelēs ir mūsdienīgs risinājums, kas atspoguļojas arī pēdējā laika dizaina tendencēs. Apgaismojums ietekmē noskaņu telpā un jūsu labsajūtu. Regulējiet apgaismojuma intensitāti un baudiet komfortu telpā. Tā ir lieliska alternatīva papildu apgaismoju iegādei, turklāt neaizņem vietu. Tas ir risinājums, kas var kļūt par kaislību.

Funkcionālā elegance

Kad ir skaidrs, ka skapja plānojums atbilst jūsu dzīvesstilam, tad atliek gādāt par dizainu, lai tas būtu ne tikai izskatīgs, bet arī tam piemīt augstākā līmeņa funkcionalitāte. Funkcionāla elegance ir skapja būtība. Tā ir pievienotā vērtība gan jūsu ikdienas ritmam, gaumei un paradumiem, gan mājoklim. Tieši materiālu izvēle lielā mērā nosaka skapja dizainu. Krāsa, tekstūra, biezums, materiāls, spīdīga vai matēta virsma un citi dizainu ietekmējošie faktori. Tajos neapjukt un piedāvāt labāko risinājumu palīdz RIPO dizaineri.

Gaismas šarms

Domājot par mēbelēs iebūvētu apgaismojumu, mēs ātri vien saprotam, ka apgaismojums ir kas vairāk tikai par gaismu, tas rada noskaņu, izteiksmīgu dizainu, funkcionalitāti un vēlmi skapi atvērt biežāk. Svarīga ir ne vien skapja āriene, bet arī iekšiene, kas gādā par teicamu funkcionalitāti, kārtību, ērtu un sistemātisku apģērbu, apavu un aksesuāru glabāšanu. Pareizs skapja plānojums un papildlietu izvēle ir noteicošie faktori. Taču izgaismots un ērti saskatāms skapja saturs būs jūsu sabiedrotais ikdienas steigā - viss pārredzams, rokas stiepiena attālumā un mūsdienīgs.

Dizaina pilnība

Domājot par sava dzīvesstila skapi, RIPO salonos atradīsiet to, ko sirds kāro - augstvērtīgu individuāla dizaina skapi, kas ietver pilnu servisu. Uzticiet savas ieceres realizāciju profesionāļiem. RIPO dizaina pilnība ir lielisks skapis un laimīgs klients, kurš saņēmis gan pieredzējušu dizaineru konsultāciju, detalizētu projekta izstrādi, profesionālu dizaina risinājumu un Latvijā ražotu mēbeli, kas piegādāta līdz mājoklim un uzstādīta paredzētajā vietā. Veltiet laiku sev, kamēr mēs rūpējamies par jūsu ieceru realizēšanu.

Apmeklējiet kādu no RIPO saloniem un saņemiet dizaineru konsultāciju!

RIPO saloni Rīgā: 

Lāčplēša ielā 14;
Katlakalna ielā 11;
t/c Spice Home Jaunmoku ielā 13.