Iedvesma iztēli raisošam un mūsdienīgam bērnistabas interjeram.

Bērnistaba ir telpa, kurā atvases pavada daudz laika, tāpēc vecāki to parasti tiecas izveidot ne tikai mūsdienīgu, bet arī aizraujošu, iztēli raisošu un reizē arī pārdomātu un harmonisku. Bērnistabai jābūt ne vien skaistai un patīkamai, bet arī funkcionālai un ilgtspējīgai, lai interjers būtu piemērots atvasei pēc iespējas ilgāk. Esam sagatavojuši piemērus materiālu komplektiem un iespējamiem risinājumiem, kas bērnistabas interjera izveides uzdevumu var atvieglot.

Toņi.

Izvēloties krāsu gammu bērnistabai, pirmkārt jāņem vērā bērna raksturs. Mierīgākam bērnam krāsas var būt intensīvākas, bet aktīvākām bērnam atbilstošākas būs nomierinošas krāsas. Bērnistabai vispiemērotākie ir pasteļtoņi. Dizaineri uzsver, ka bērnistabai nebūt nav jābūt neitrālos toņos, jo krāsas veicina bērna attīstību un zinātkāri. Tāpēc pasteļtoņi ir risinājums, kas piešķir pieklusinātas krāsas, bet neveido informācijas pārbagātību.

Tapetes.

Teju katra zīmola tapešu kolekcijās ir pieejamas kolekcijas, kas radītas tieši bērnistabas interjeriem. Kolekcijas ir ļoti daudzveidīgas, tajās atspoguļoti gan dabas un dzīvnieku motīvi, gan dažādas tekstūras, ģeometriski elementi un neitrāli motīvi. Piemēram, Eijffinger “Mini Me”, “Wallpower Junior”, “Tout Petit” un citas kolekcijas. Tapešu ražotāji, izstrādājot tapetes bērnistabai, izmanto bērnu veselībai draudzīgus materiālus. Lielākā daļa šo tapešu ir veidotas no neaustas viskozes, kas ir elpojošs un viegli kopjams materiāls. Tapešu ražošana ir tehnoloģiski attīstījusies ļoti augstā līmenī, tādejādi tapetēs tiek izceltas ne mazums labu īpašību, kas atbilst bērnistabas prasībām.

Tekstils.

Audumu veidu piedāvājums ir ārkārtīgi plašs. Dizaineri iesaka izvēlēties gan dabīgu materiālu audumus, gan audumus, kuru sastāvā ir sintētiskā šķiedra, jo šie audumu ir mazāk alerģiski, vieglāk kopjami, pieskārienam patīkamāki un tie ir bez kaitīgiem piejaukumiem. RIPO salonu piedāvājumā atradīsiet visdažādāko materiālu un dizaina audumus - plānos dienas aizkarus, biezos un aptumšojošos aizkarus un mēbeļu audumus no Eiropas vadošajiem tekstila ražotājiem. Turklāt no izvēlētajiem audumiem iespējama arī romiešu žalūziju izgatavošana.

Jaunums.

Tagad RIPO salonā pieejami arī pārstrādāto materiālu šķiedru audumi. Tā ir globāla tendence par zaļāku un videi draudzīgāku dzīvesveidu.

Kumodes, iebūvējamie skapji un plauktu sistēmas.

Katrai lietai mājoklī, tai skaitā bērnistabā, ir sava vieta. Tāpēc, plānojot ilgtspējīgu bērnistabas interjeru, iesakām ieskatīties arī RIPO mēbeļu piedāvājumā. Dizaina iespējas un materiālu dekoru un krāsu klāsts ir ļoti plašs, tāpēc ir iespējams izveidot arī bērnistabai atbilstošus un praktiskus mēbeļu risinājumus.

 

RIPO mēbeļu un interjera saloni Rīgā:

Lāčplēša ielā 14;
Katlakalna ielā 11;
t/c Spice Home, Jaunmoku ielā 13.

Laipni lūdzam!