Jaunais RIPO mēbeļu salons ir atklāts apmeklētājiem!

Ar prieku paziņojam, ka tagad laipni lūdzam interesentu un individuāla dizaina mēbeļu cienītājus arī salonā RIPO ražošanas kompleksā Piņķos, Hanzas ielā 2. Salons izceļas ar plašu un modernu virtuves mēbeļu ekspozīciju, kur vienuviet apskatāmas visas RIPO piedāvātās virtuves sērijas, kā arī iespējamās materiālu, dizaina, aprīkojuma un furnitūras variācijas. Un, protams, skapji, to variācijas, iespējamie risinājumi un citi jaunumi un aktualitātes.

Lieliska vieta tiem, kuri plāno mūsdienīgu mēbeļu iegādi sava mājokļa labiekārtošanai, lai apskatītu un novērtētu katras mēbeles funkcionalitāti un priekšrocības. Salons kā iedvesmas vieta jaunu ideju īstenošanai pēc individuāla pasūtījuma. Salons apmeklētājiem ir atvērts katru darba dienu no plkst. 08:00 līdz 17:00. Turklāt te ikviens apmeklētājs var saņemt pieredzējuša mēbeļu un interjera dizainera konsultāciju, profesionālus ieteikumus, kā arī dizainera izstrādātu piedāvājumu saskaņā ar klienta ieceri, vēlmēm un iespējām.  

Nemainīgi tiek piedāvāts pilns serviss – dizaina izstrāde, uzmērīšana, ražošana, piegāde un montāža objektā, lai sniegtu klientam bezrūpīgu mēbeļu iegādes pieredzi. Zīmīgi, ka jaunais salons ir atvērts RIPO 30 gadu jubilejas gadā, kas apliecina pieredzi mēbeļu ražošanā Latvijā kopš 1993. gada.

 

Ar prieku gaidīsim RIPO fabrika ražošanas kompleksā!

---

Saziņa ar dizaineru:

Rita Pšeņičnaja
mēbeļu un interjera dizainere
+371 29 331 197
rita.psenicnaja@ripo.lv