Viens no lielākajiem RIPO margu projektiem Rīgā

Ar prieku par paveikto pašmāju projektā. RIPO margu risinājumi dzīvojamā kvartālā Lofts & Rosegold, Rīgā. Lofts & Rosegold dzīvojamais kvartāls ir divu laikmetu arhitektūras māksla - spilgts dažādu laikmetu mākslas mijiedarbības piemērs, kurā vecajai ēkai tiek piešķirta dārgakmeņa loma, bet jaunajai – krāšņa, Loft skaistumu izceļoša, ietvara loma.

Sadarbojoties ar dzīvojamā kvartāla arhitektiem un būvniecības speciālistiem, RIPO margu meistari un konstruktori ir apvienojuši tehnisko, pievilcīgo un funkcionālo pusi teicamā ansamblī, kas ļoti labi iekļaujas ēkas arhitektūras risinājumā. Dzīvojamā kvartāla namos ir uzstādītas RIPO krāsota alumīnija margas AL 155, pilnstikla margas, franču margas un balkonu starpsienas. Katrs modelis ir pilnībā pielāgots konkrētā projekta specifikai tā, lai rezultāts būtu spīdošs.

Lofts & Rosegold namu filozofija:

Visas cilvēka dzīves izpausmes mijiedarbojas un ir savstarpēji saistītas. Tās apvieno skandināvu stila un laimīgas dzīves filozofijas, kas piepilda šo projektu ar harmoniju un kopību. Šeit dažādu laikmetu arhitektūras stili atklāj un papildina viens otru.

 

Individuāli risinājumi:

Katrs RIPO margu projekts ir unikāls, jo tiek izstrādāts saskaņā ar konkrēta projekta specifiku, arhitektūru un pasūtītāja ieceri. RIPO margu projektēšanas speciālisti konsultē un izstrādā risinājumus visdažādākajiem projektiem.

 Uzziniet vairāk, sazinoties ar RIPO margu un balkonu iestiklojuma speciālistiem. Kontakti.

Iepazīstiet RIPO margu piedāvājumu:  https://www.ripo.lv/upload/margas/aluminija_margas/files/ripo_railing_systems.pdf