Modernie Verno Lite skapji – Premium kvalitāte par pieejamu cenu

RIPO skapju piedāvājumu ir papildinājusi modernā Verno Lite skapju sērija. Verno Lite ir brīvi stāvoši skapji, kuros īpaši akcentētas detaļas, izmēri un funkcionalitāte. Šīs sērijas skapjus paredzēts komplektēt no gataviem moduļiem ar pielāgojamiem izmēriem, kas ir vienkārši, ērti, saprotami. Nokomplektēt skapi vēl nav bijis tik vienkārši! Verno Lite skapji piemēroti tiem, kuri dod priekšroku gataviem un pārdomātiem risinājumiem.

Kvalitāte:

Skapju ražošanā tiek izmantoti tikai augstas kvalitātes komponenti. Verno Lite furnitūra no Blum un Italiana Ferramenta, Movento atvilktnes no Blum, kā arī visi skapji tiek aprīkoti ar kluso aizvēršanos soft close. Savukārt materiāli ir no Eiropas vadošā plātņu materiālu ražotāja EGGER.

Gatavi moduļi ar pielāgojamiem izmēriem:

Atšķirībā no citām RIPO skapju sērijām, Verno Lite skapju sērija sastāv no dažādiem gataviem moduļiem, kuru izmēri ir variējami pa milimetram noteiktā amplitūdā tā, lai skapis atbilstu konkrētam interjeram. Gadījumos, kad skapis netiek plānots nišā, moduli iespējams papildināt ar elegantu 10 mm biezu paneli.

Dizains un cena:

Standarta dizains Verno Lite skapjiem tiek izstrādāts, izmantojot klasiskos un pievilcīgos A grupas materiālus , ko papildina augstas kvalitātes furnitūra. Taču pēc pieprasījuma tiek piedāvāta arī citu grupu materiālu pielietošana dizaina izstrādē. Tai skaitā skapju mugursienas, atvilktņu iekšējā krāsa un drēbju stieņu krāsa ir variējamas.

Pateicoties optimizētai konstrukcijai un tehnoloģiskajiem risinājumiem ražotnē, Verno Lite skapji saglabā Premium kvalitāti par pieejamām cenām.

Apskatiet skapju cenas un saistīto informāciju Verno Lite bukletā .

Piegāde un montāža:

RIPO piedāvā pilnu servisu – konsultācijas un piedāvājuma izstrādi, kā arī gatavās produkcijas piegādi un pilnu integrāciju interjerā.

----

Sazinieties ar RIPO dizaineriem un uzziniet vairāk!

RIPO saloni Rīgā: